Դիմումներն ընդունվում են և դասընթացներն անցկացվելու են.

Երևան քաղաքում (դիմումները ներկայացնել Կենտրոնական ընտրական հանձնաժողով, հասցեն՝ ք. Երևան, Գևորգ Քոչար 21 ա),

Արագածոտն մարզի Աշտարակ և Ապարան քաղաքներում (դիմումները ներկայացնել թիվ 17 ընտրատարածքային ընտրական հանձնաժողով, ք. Աշտարակ),

Արագածոտն մարզի Թալին քաղաքում (դիմումները ներկայացնել թիվ 18 ընտրատարածքային ընտրական հանձնաժողով, ք. Թալին),

Արարատ մարզի Մասիս քաղաքում (դիմումները ներկայացնել թիվ 11 ընտրատարածքային ընտրական հանձնաժողով, ք. Մասիս),

Արարատ մարզի Արտաշատ քաղաքում (դիմումները ներկայացնել թիվ 12 ընտրատարածքային ընտրական հանձնաժողով, ք. Արտաշատ),

Արարատ մարզի Արարատ և Վեդի քաղաքներում (դիմումները ներկայացնել թիվ 13 ընտրատարածքային ընտրական հանձնաժողով, ք. Արարատ),

Արմավիր մարզի Վաղարշապատ քաղաքում (դիմումները ներկայացնել թիվ 14 ընտրատարածքային ընտրական հանձնաժողով, ք. Վաղարշապատ),

Արմավիր մարզի Մեծամոր քաղաքում (դիմումները ներկայացնել թիվ 15 ընտրատարածքային ընտրական հանձնաժողով, ք. Մեծամոր),

Արմավիր մարզի Արմավիր քաղաքում (դիմումները ներկայացնել թիվ 16 ընտրատարածքային ընտրական հանձնաժողով, ք. Արմավիր),

Գեղարքունիք մարզի Գավառ քաղաքում (դիմումները ներկայացնել թիվ 19 ընտրատարածքային ընտրական հանձնաժողով, ք. Գավառ),

Գեղարքունիք մարզի Սևան, Ճամբարակ և Վարդենիս քաղաքներում (դիմումները ներկայացնել թիվ 20 ընտրատարածքային ընտրական հանձնաժողով, ք. Սևան),

Գեղարքունիք մարզի Մարտունի քաղաքում (դիմումները ներկայացնել թիվ 21 ընտրատարածքային ընտրական հանձնաժողով, ք. Մարտունի),

Լոռի մարզի Սպիտակ քաղաքում (դիմումները ներկայացնել թիվ 22 ընտրատարածքային ընտրական հանձնաժողով, ք. Սպիտակ),

Լոռի մարզի Վանաձոր, Ալավերդի, Ախթալա քաղաքներում (դիմումները ներկայացնել թիվ 23 ընտրատարածքային ընտրական հանձնաժողով, ք. Վանաձոր),

Լոռի մարզի Տաշիր և Ստեփանավան քաղաքներում (դիմումները ներկայացնել թիվ 25 ընտրատարածքային ընտրական հանձնաժողով, ք. Տաշիր),

Կոտայք մարզի Հրազդան քաղաքում (դիմումները ներկայացնել թիվ 26 ընտրատարածքային ընտրական հանձնաժողով, ք. Հրազդան),

Կոտայք մարզի Եղվարդ և Չարենցավան քաղաքներում (դիմումները ներկայացնել թիվ 27 ընտրատարածքային ընտրական հանձնաժողով, ք. Եղվարդ),

Կոտայք մարզի Նոր Հաճն քաղաքում և Գառնի գյուղում (դիմումները ներկայացնել թիվ 28 ընտրատարածքային ընտրական հանձնաժողով, ք. Նոր Հաճն),

Կոտայք մարզի Աբովյան քաղաքում (դիմումները ներկայացնել թիվ 29 ընտրատարածքային

ընտրական հանձնաժողով, ք. Աբովյան),

Շիրակ մարզի Գյումրի քաղաքում, Աշոցք և Ամասիա գյուղերում (դիմումները ներկայացնել թիվ 31 ընտրատարածքային ընտրական հանձնաժողով, ք.Գյումրի), Շիրակ մարզի Արթիկ և Մարալիկ քաղաքներում (դիմումները ներկայացնել թիվ 33 ընտրատարածքային ընտրական հանձնաժողով, ք. Արթիկ),

Սյունիք մարզի Գորիս և Սիսիան քաղաքներում (դիմումները ներկայացնել թիվ 34 ընտրատարածքային ընտրական հանձնաժողով, ք. Գորիս), Սյունիք մարզի Կապան, Քաջարան և Մեղրի քաղաքներում (դիմումները ներկայացնել թիվ 35 ընտրատարածքային ընտրական հանձնաժողով, ք. Կապան),

Վայոց Ձոր մարզի Եղեգնաձոր, Վայք, և Ջերմուկ քաղաքներում (դիմումները ներկայացնել թիվ 36 ընտրատարածքային ընտրական հանձնաժողով, ք. Եղեգնաձոր),

Տավուշ մարզի Նոյեմբերյան քաղաքում (դիմումները ներկայացնել թիվ 37 ընտրատարածքային ընտրական հանձնաժողով, ք. Նոյեմբերյան),

Տավուշ մարզի Իջևան, Դիլիջան և Բերդ քաղաքներում (դիմումները ներկայացնել թիվ 38 ընտրատարածքային ընտրական հանձնաժողով, ք. Իջևան)։

Ընտրատարածքային ընտրական հանձնաժողովների հասցեներին կարող եք ծանոթանալ ԿԸՀ կայքում (https://www.elections.am)։